HOSPITAL VETERINARI MOLINS 

   Ver en castellano  esp                                                                       

 

  

QUI SOM  

 

SERVEIS

 

 

ESPECIALITATS

 

 

        JORNADES A L’HOSPITAL

 

ON SOM

 

ENS VOLS CONÈIXER?

 

 

 

Benvinguts

 

El nostre Hospital Veterinari està situat a Sant Vicenç dels Horts, molt a prop de Barcelona. Oferim atenció veterinària les 24 hores del dia durant tots els dies del any als teus animals de companyia (gossos, gats, etc.) i a tot tipus de mascotes: aus, rèptils, fures, rosegadors, conills, etc.).

 

Proporcionem diagnòstic, tractament i atenció en tots els camps de la medicina veterinària: (cardiòloga, medicina interna, traumatologia, TAC, etologia, oftalmologia, anestesia, dermatologia, neurologia, etc.) gracies a un ampli equip de professionals que cobreixen totes les especialitats i al us de les tecnologies més modernes.

 

                              Visita la nostra Galeria fotogràfica

 

 

 

 

 

 

 

Sessions de educació cacina

 

Les classes per cadells que fent al nostre Centre,  es basen a la combinació de formació teòrica pels propietaris i pràctica per la socialització correcta de la mascota, ajudant això en la relació amb el animal i a la prevenció de problemes a la edat adulta.

 

Amb la creació dels ensinistramentss grupals volem facilitar als nostres clients un servei d'ensinistrament i socialització dels seus gossos, combinant el ensiniestrament en positiu i la interacció correcta amb d'altres gossos.

 

NOVES DATES !!

 

 

 

 

Carrer B Nau 27, 08620 Sant Vicenç dels Horts – Barcelona    Correu Electrònic: hospital@hvmolins.com    Telèfon: 93.668.57.53  

Les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any